Fabians hemlagade gelato

På Fabian Flinks brödbod tillverkar vi en äkta Italiensk gelato. Gelato är färsk glass som tillverkas varje dag från slutet av april till början av augusti. Alla ingredienser är väl avvägda i exakt mängd och bygger huvudsakligen på naturliga råvaror. Gelato innehåller mindre fett, mindre socker och mindre luft än traditionell glass. Basen i gelato är mjölk, men också socker och ibland grädde.

Färsk gelato varje dag - från slutet av april till början av augusti!

På brödboden tillverkar vi vår bas i en speciell pastörisator, och därefter får den mogna i minst 12 timmar. Därefter mixar vi ner frukt, bär eller nötter som smaksättning för att uppnå ljuvligt krämig gelato. 
Vi använder endast pistagenötter från Bronte, vilket anses vara världens finaste pistage, och skördas endast vartannat år.
Så vill du unna dig en riktigt god glass är du välkommen till oss, nya smaker varje dag.

KONTAKTA OSS

0171-305 75info@fabianflink.se
Torggatan 28, Enköping